Жителі Донецької області можуть залишитись без газу: деталі

Читать на русском
У Краматорську може припинитися газопостачання через дії російської армії. Жителів всієї Донецької області закликали підготуватися.
Економічна правда

У Краматорську може припинитися газопостачання через дії російської армії. Жителів всієї Донецької області закликали підготуватися.

Про це повідомляє мер Краматорська Олександр Гончаренко.

«Шановні мешканці Краматорська та Донецької області! «Донецькоблгаз» повідомляє про можливе припинення постачання газу, оскільки така загроза через дії рф існує з високим рівнем імовірності вже в найближчі кілька днів», – йдеться в повідомленні.

Гончаренко зазначив, що на тимчасово окупованих територіях України несанкціоновано був перекритий один з транзитних газопроводів, а також внутрішній магістральний газопровід.

«Проте, підприємство шукає шляхи розв'язання цієї проблеми разом з ОГТСУ, ВА. Але з метою підтримання належного рівня комфорту при переході на енергію аналогічною отримуваній від газових приладів, рекомендуємо мешканцям Донецької області підготуватися до обмеження постачання газу, поки така можливість є», – додав він.

Нагадаємо, у Донецькій області загарбники за минулу добу, 13 травня, обстріляли 14 населених пунктів. Руйнувань зазнав 61 цивільний об’єкт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: