Окупанти обстріляли Гуляйполе, є постраждалі, прокуратура розслідує злочин

Читать на русском
Російські окупаційні війська вчора обстріляли житлові райони міста в Запорізькій області, пошкодивши низку житлових будівель та іншу інфраструктуру.

12 травня окупаційні війська російської федерації обстріляли райони Гуляйполя Запорізької області, пошкодивши низку житлових будівель та іншу інфраструктуру. Троє осіб було травмовано.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«Внаслідок чергових ворожих обстрілів, що сталися 12 травня у Гуляйполі, пошкоджено 8 багатоповерхівок та близько десятка приватних будинків жителів міста, а також іншу інфраструктуру: кілька магазинів та поштове відділення. Від російської атаки будівлі зазнали значних ушкоджень: зруйновані дахи і вікна, а деякі приміщення від влучання ракет вигоріли вщент. Попередньо встановлено, що травмовано трьох місцевих мешканців», – інформує влада.

За фактом воєнного злочину поліцейські передали зібрані матеріали до управління Служби безпеки України в Запорізькій області для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Нагадаємо, у Запоріжжі затримали російського льотчика-шпигуна, який заїхав до України як «консерва».

12 травня вдень російські окупанти запустили ракету по Запоріжжю, що горить приватна будівля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: