Загроза ударів крилатими ракетами з Чорного моря зберігається – Міноборони

Читать на русском
В Україні зберігається загроза завдання ворогом ракетних ударів крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря.

В Україні зберігається загроза завдання ворогом ракетних ударів крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря по військових та цивільних об'єктах.

Про це повідомив представник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу у четвер, 12 травня.

Жодного ефекту: у Пентагоні оцінили застосування росією гіперзвукових ракет проти УкраїниПуски гіперзвукових ракет росією жодним чином не змогли змінити ситуацію, яка склалася для угруповання вторгнення

«Агресор продовжує активні бойові дії у Східній операційній зоні. Чинить вогняний вплив вздовж усієї лінії вогневого зіткнення, а також намагається бити вглиб нашої оборони», - сказав він.

За його словами, найбільша активність окупантів, як і раніше, спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.

«Продовжується зберігатись загроза завдання ворогом ракетних ударів крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря по військових та цивільних об'єктах України», - розповів Мотузяник.

Мотузяник зазначив, що у Чорноморській оперативній зоні окупанти проводять заходи щодо нарощування військової присутності на острові Зміїний, а також на захоплених територіях України проводять тактику терору проти цивільного населення.

Нагадаємо, за даними Міноборони, у Чорному морі знаходяться 7 кораблів росії з крилатими ракетами Калібр, загальний залп яких може становити до 60 пострілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: