На лінії фронту на Луганщині обстріли посилюються – ОДА

Читать на русском
Російські війська посилили обстріл по всій лінії фронту в Луганській області, потужні бої продовжуються у Білогорівці, Комишувасі та на підступах до Сєвєродонецька.

Російські війська посилили обстріл по всій лінії фронту в Луганській області, потужні бої продовжуються у Білогорівці, Камишевасі та на підступах до Сєвєродонецька. Ситуація погіршилась.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Армія рф не припиняє наступ: у Генштабі назвали найгарячіші точкиАрмія росії веде наступ на Лиманському, Сєверодонецькому, Бахмутському, Авдіївському та Курахівському напрямках.

За словами губернатора, під контролем України залишаються Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Горське та частина Рубіжного.

«Рашисти тактику не змінюють: руйнують міста і лише потім заходять на випалені землі. Білогорівка зараз стримує російську навалу, наші захисники вже двічі зруйнували понтонні переправи, і виходячи з дій росіян – втретє також буде», - написав Гайдай.

Він зазначив, що в окупованій Попасній масово зникають люди - російські військові полюють українських активістів.

Також голова ОВА заявив, що єдина дорога, яка з'єднує Луганщину з «великою землею», знаходиться під обстрілами», і на території області немає електрики, води, газу та мобільного зв'язку.

«Захоплені населені пункти повністю знищені», - підсумував Гайдай.

При цьому він розповів, що українські військові знищили російських загарбників біля Білогорівки під час спроби переправитися через річку Сіверський Донець.

Нагадаємо, в Генштабі повідомили, що окупанти не припиняють наступ на Донбасі.

Російські військові 26 разів за добу обстріляли Луганську область, найбільше – Сєвєродонецьк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: