На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинула людина, є поранені

Читать на русском
Окупанти продовжують обстрілювати Харківську область. У вівторок, 10 травня десять людей отримали поранення, одна людина загинула.
Укрінформ

Окупанти продовжують обстрілювати Харківську область. У вівторок, 10 травня десять людей отримали поранення, одна людина загинула.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Збільшилася інтенсивність обстрілів Харківського району. Сьогодні - 6 поранених. У Лозівському та Ізюмському районах також 2 постраждалих. У Куп'янському районі 1 людина загинула. У Харкові госпіталізували із пораненнями 2 людей, які також постраждали внаслідок обстрілів окупантів», – йдеться в повідомленні.

Не поширюйте надмірні емоції: Зеленський закликав не тиснути на ЗСУ очікуванням щоденних перемогЗбройні Сили України роблять усе для звільнення міст і людей. Зеленський просить не очікувати від бійців щотижневих і щоденних перемог на полі бою.

Голова ОВА наголосив, що небезпеку несуть не лише обстріли. Відступаючи, російські окупанти залишають після себе смертельні пастки. У нещодавно звільнених Циркунах на російській розтяжці підірвалися дві мирні мешканки.

Нагадаємо, Збройні сили України звільнили від окупаційних військо російської федерації населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: