Війська рф обстріляли водоканал в Попасній, без води залишилися мільйон людей

Читать на русском
На Луганщині внаслідок удару російської авіації пошкоджено потужності Попаснянського водоканалу. Без води лишилися близько 1 млн людей.
Укрінформ

На Луганщині внаслідок удару російської авіації пошкоджено потужності Попаснянського водоканалу. Без води лишилися близько 1 млн людей.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Рашисти пошкодили на одній з фільтрувальних станцій будівлю підстанції та відкритий розподільчий пристрій з трансформаторами. Ймовірніше за все, також пошкоджено устаткування підстанції», – йдеться в повідомленні.

Водопостачання повністю припинено на невизначений термін у Попасній, Золотому, Гірському, Первомайську, Кадієвці, Алчевську, Хрустальному, Антрациті, а також у селищах Тошківка, Чехірове, Лоскутівка, Підлісне, Вовчеярівка, Мадорязанцеве, Лисичанське.

У Луганській ОДА назвали найгірший варіант розвитку подій для області під час війниРосійські війська хочуть оточити Попасну, і найгірший варіант розвитку подій буде, якщо Луганська область опиниться у кільці.

Гайда йзазначив, що відновлення подачі води буде можливе лише після припинення бойових дій.

У неділю, 8 травня, також повідомляли, що міста Лисичанськ та Сєверодонецьк у Луганській області знеструмлені після артилерійських обстрілів та авіаударів російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: