«Укрпошта» відкриває продаж ще 30 тисяч марок з «російським кораблем»

Читать на русском
Укрпошта оголосила про додатковий продаж 30 тисяч марок із російським військовим кораблем, який стартує з 7 травня.
Укрпошта facebook.com

«Укрпошта» оголосила про додатковий продаж 30 тисяч марок «Корабель НА», який стартує вже у суботу, 7 травня.

Про це повідомив голова компанії Ігор Смілянський у Facebook.

На потреби ЗСУ: марку з російським військовим кораблем продали на аукціоні за 5 мільйонівНа благодійному аукціоні поштову марку Російський військовий корабель, йди нах*й! продали за 5 млн. грн.

«Всі, хто вже замовив і оплатив марку, а таких 20 024 замовлення (або 120 тисяч марок), вже отримали свої повідомлення, а багато й марки. 7000 замовлень вже надіслано та решту буде відправлено до кінця вівторка, 10 травня. І на цей час ваш трек номер стане активним. Всі замовлення, які були прийняті та оплачені (а це близько 1000) у старому інтернет-магазині теж вже відправлені», – написав Смілянський.

Він також зазначив, що ще десь 1500+ замовлень, де були спроби багаторазових замовлень марок – до кінця неділі буде скасовано, «кошти повернуті, а ви отримаєте про це повідомлення. Перше замовлення вам буде надіслано, про що також отримаєте повідомлення».

«Всі, хто не отримав підтвердження про оплату та відправку, і загалом усі охочі – завтра о 10:00, тут, на моєму Facebook, та Facebook на сторінці Укрпошта, як і обіцяли, оголосимо інтернет – майданчик (не Укрпошта), на якому будуть продані останні 5000 замовлень або 30 000 марок першого випуску «Корабель НА», – написав він і додав, що діятиме обмеження – один блок на одне замовлення.

Смілянський нагадав, що «Укрпошта» вже готує запуск нової марки «Корабель ВСЕ» із купоном та зображенням першої «Корабель НА».

Нагадаємо, у квітні в Україні було випущено поштову марку «Російський військовий корабель, йди...!». Вона викликала справжній ажіотаж. За тиждень українці розкупили 700 тисяч таких марок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: