Міноборони рф запустило новий фейк про хімзброю та СБУ – Центр при РНБО

Читать на русском
У російському Міноборони заявили нібито про підготовку СБУ провокацій із використанням хімічної зброї.

У російському Міноборони заявили нібито про підготовку СБУ провокацій із використанням хімічної зброї. Насправді ця заява – черговий фейк росіян.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО у Telegram.

«Інформаційна ракета»: Зеленський прокоментував фейк про намір Польщі захопити частину УкраїниЗгідно з його словами, такий же методичний підхід росіяни застосовують під час мирних переговорів з українцями.

«У МО росії повідомили, що «за наявною інформацією, у ряді населених пунктів Херсонської та Дніпропетровської областей СБУ планує провокації із застосуванням хімічної зброї для подальшого звинувачення з росії. Застерігаємо: це – фейк!», - йдеться у повідомленні.

Також у Центрі уточнюють, що черговим фейком є ​​і заява Міноборони росії про те, що «за вказівкою кураторів зі США та Великої Британії підрозділи ЗСУ та нацбати обладнують укріпрайони на луганських хімічних підприємствах. У той же час неонацисти замінювали ємності з хімічними речовинами для їхнього знищення при залишенні позицій».

Нагадаємо, російські пропагандисти розповсюджують фейк про «трудову мобілізацію» в Харківській області. Окупанти також розповсюджують фейки, що Україну начебто не хочуть бачити в ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: