Військових рф знімають з бойових позицій для охорони «параду» в Маріуполі – розвідка

Читать на русском
Офіцерів російської армії знімають з бойових позицій для охорони параду 9 травня у Маріуполі.
Укрінформ

Офіцерів російської армії знімають з бойових позицій для охорони «параду» 9 травня у Маріуполі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Охороняти кремлівських вбивць, ґвалтівників, брехливих пропагандистів та їхніх місцевих прихвоснів, які приїхали в Маріуполь, примусили весь командний склад 71 мотострілецького полку окупаційних військ. російські загарбники настільки бояться нападу захисників України, що змусили офіцерів полку залишити бойові позиції та забезпечувати їхню цілодобову охорону», – йдеться в повідомленні.

У розвідці зазначають, що російські військові жаліються один одному на дурість московського командування та їхнє приниження.

9 травня путін може оголосити Україні війну – ЗМІВідзначається, що путін може використовувати традиційне російське побєдобєсіе 9 травня, як пропагандистський привід, щоб оголосити Україні війну

ГУР опублікувало список цього командного складу полку. Вони також наголошують, що за злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України у зв'язку зі святкуванням 9 травня в росії очікують на провокації або активізацію обстрілів з боку російської армії.

Українців закликають 8 та 9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: