Обстріли у Запорізькій області: в ОДА повідомили подробиці

Читать на русском
Російські військові обстріляли місто Оріхов у Запорізькій області. В результаті загинули двоє чоловіків, ще четверо людей постраждали.
facebook.com/zoda.gov.ua

Російські військові обстріляли місто Оріхов у Запорізькій області. В результаті загинули двоє чоловіків, ще четверо людей постраждали.

Про це у понеділок, 2 травня, повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Майже 24 тисячі окупантів та 194 літаки: Генштаб оновив дані про втрати рфРосійські окупаційні війська втратили майже 24 тисячі військовослужбовців у війні з Україною з 24 лютого.

Обстріл цивільної інфраструктури Оріхова відбувся 1 травня.

«Окупанти потрапили до багатоповерхових будинків. Внаслідок ворожого обстрілу з травмами різної тяжкості до лікарень було доставлено чотирьох людей, ще двоє чоловіків від отриманих осколкових поранень загинули», - розповіли в ОВА.

Нагадаємо, за даними Генштабу, російська армія продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні. Зокрема, на Донецькому напрямку окупанти настають практично вздовж усієї лінії зіткнення.

1 травня війська рф вдарили ракетою по елеватору в Дніпропетровській області, зруйновано склад із зерном.

ЗСУ 1 травня знову вдарили по позиціях російських окупантів на острові Зміїний, який був захоплений ними першого дня війни. Ворог зазнав втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: