Жителям двох областей заборонили наближатися до кордону ближче, ніж на 1 кілометр

Читать на русском
Жителям у Сумській та Чернігівській областях заборонили наближатися до кордону ближче, ніж на один кілометр км вдень та на 20 км уночі.

Держприкордонслужба заборонила жителям у Сумській та Чернігівській областях наближатися до кордону ближче, ніж на один кілометр км вдень та на 20 км уночі.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону 29 квітня.

У чотирьох районах на Сумщині запровадили додаткові обмеженняУ Сумській області через нові обстріли з боку росії запровадили додаткові часові режимні обмеження.

«Кожна охорона державного кордону запроваджує додаткові режимні обмеження. Це вже зроблено по Сумській області та зараз документується по Чернігівській області, коли громадянам заборонено перебувати біля кордону на території місцевості близько одного кілометра, крім населених пунктів. На території місцевості прикордонних контрольованих районів до 20 км буде заборонено переміщення в нічний час, перебувати в лісосмузі або з метою відпочинку, здійснювати будь-які роботи, окрім низки підприємств за попереднім погодженням із прикордонниками», - сказав він.

Демченко нагадав, що у Київській, Чернігівській та Сумській областях після того, як українська армія витіснила звідти окупантів, почали відновлювати контроль за кордоном.

Підрозділи прикордонної служби вийшли на всі напрямки по всій ділянці кордону – 1 200 км.

Нагадаємо, вранці 29 квітня Сумську область знову обстріляли з території росії. Снаряди потрапили між трьома селами Шосткинського району.

Це вже не перший такий обстріл за квітень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: