Окупанти знову обстріляли Сумську область з території росії

Читать на русском
Територію Сумської області сьогодні знову обстріляли з території росії – під мінометним вогнем опинився один із населених пунктів Есманьської громади.
facebook.com/Zhyvytskyy

Окупанти сьогодні вкотре обстріляли громаду Сумської області з території росії - під мінометним вогнем опинився один із населених пунктів Есманьської громади.

Про це йдеться у заяві голови Сумської ОВА Дмитра Живицького.

«Сьогодні відбувся черговий обстріл однієї з наших громад із території росії. З мінометів обстріляно один із населених пунктів Есманьської громади. Ми бачимо, що ці обстріли тривають не перший день від Бачевська до Білопілля. Практично вся лінія кордону обстрілюється з важкої артилерії та мінометів», - розповів він.

Живицький зазначив, що російські провокації останнім часом відбуваються дедалі частіше.

«Але ми готові дати відсіч у разі погіршення ситуації», – наголосив глава області.

Раніше ми писали про те, що на Сумщині через нові обстріли з боку росії ввели додаткові тимчасові режимні обмеження. Обмеження стосуються жителів Охтирського, Сумського, Конотопського та Шосткинського районів.

На цій території забороняється будь-яке пересування цивільних осіб у смузі місцевості вздовж державного кордону завширшки 1 км, крім територій населених пунктів, прилеглих до державного кордону.

Також нагадаємо, за інформацією Олексія Арестовича, росія намагається наступати на Кривий Ріг, але зазнає втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: