У КМВА розповіли, чи зникла загроза для Києва

Читать на русском
Операцію з оборони Києва було завершено успішно, але загроза атаки на місто все ще зберігається.
t.me/VA_Kyiv

Операцію з оборони Києва, яка тривала з початку вторгнення і до 2 квітня, було завершено успішно, але загроза атаки на місто все ще зберігається.

Про це заявив голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов у четвер, 28 квітня, у Telegram.

Кияни закликали не відвідувати кладовища в умовах воєнного стануНа період дії воєнного стану мешканців Києва просять утриматися від відвідування цвинтарів у поминальні дні.

«Оборонна операція – це форма ведення бойових дій оперативним об'єднанням. Київська оборонна операція мала на меті не допустити противника до столиці. Операція проводилася з 24 лютого до 2 квітня. Мета операції досягнута», - написав він.

Жирнов наголосив, що противника зупинили, йому завдали значних втрат, дезорганізували його управління системи матеріально-технічного забезпечення та деморалізували його особовий склад.

«За цими ознаками операцію вважатимуться завершеною. Але чи зникла загроза Києву? Ні. Противник не відмовився від своїх агресивних намірів. Тому ми маємо бути готові надалі захищати столицю», - додав голова КМВА.

Нагадаємо, влада Києва закликала городян утриматися від відвідування цвинтарів у період дії військового стану. Мер міста Віталій Кличко також закликав киян не поспішати із поверненням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: