Після початку війни в Україні війська США стикалися з російськими БПЛА – CNN

Читать на русском
Війська США не були стривожені фактом контакту з БПЛА, але і без уваги даний факт не залишили
Ілюстративне фотоinosmi.org

З початку російського вторгнення в Україну американські війська на кордоні Польщі та Білорусі мали кілька контактів з безпілотними літальними апаратами росії, які не були агресивними, але викликали певне занепокоєння.

Про це повідомляє американський телеканал CNN з посиланням на анонімного представника Пентагону.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Чиновник розповів виданню, що війська США не були стривожені фактом контакту з БПЛА, але і без уваги даний факт не залишили. Не зрозуміло, з якою метою БПЛА намагалися здійснювати польоти в районі зосередження військ США - ймовірно, намагалися вести розвідку.

У Пентагоні також поки не повідомляють, чи були ці безпілотники російськими, або білоруськими, діючими в інтересах рф; проте, навіть попри це, БПЛА були ідентифіковані, як потенційна загроза.

Нагадаємо, раніше в Україні військовослужбовці зенітного ракетного підрозділу Повітряних сил Збройних сил України збили безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня окупаційних військ російської федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: