Морпіхи підбили російський БПЛА та поранили кількох окупантів, які хотіли його забрати

Читать на русском
Українські військовослужбовці за допомоги стрілецької зброї приземлили безпілотник російських окупантів та відкрили вогонь по їхній бійцям.

Військовослужбовці морської піхоти Збройних сил України підбили безпілотний літальний апарат окупаційних військ російської федерації та поранили кількох окупантів, які намагалися забрати безпілотник.

Про це повідомляє Командування морської піхоти ЗСУ.

«Нещодавно, підрозділ 501-го окремого батальйону морської піхоти зміг приземлити російський БПЛА «Орлан-10», якому «аналоговнет», – інформує командування.

Як стверджують морпіхи, безпілотник ішов доволі низько, в досяжності для стрілецької зброї. Українській бійці відпрацювали, після чого БПЛА впав за декілька кілометрів, але його спробували забрати російські окупанти.

«Одразу до місця висунулася група, яка виявила потенційний гумус у вигляді рашистів, які під прикриттям бронетранспортера намагалися забрати свій безпілотник. Наші морпіхи не розгубилися, обійшли з флангів та дали бій. Як тільки ці вояки почули перші постріли, не дивлячись навіть на те, що їх прикриває БТР, вони накивали п'ятами, аж гай шумів. В результаті двох свинособак поранено, одного з них важко. На жаль, їм вдалося втекти - поки що, але свою пташку вони все ж таки не забрали», – підкреслили у командуванні.

Нагадаємо, кілька днів тому військові Сил спеціальних операцій захопили російську техніку протиповітряної оборони.

А ввечері 13 квітня українські військові завдали ракетного удару по російському крейсеру «Москва», який брав участь у захопленні острова Зміїний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: