Миколаїв готується до масштабного нападу армії рф або облоги

Читать на русском
Влада Миколаєва зараз готується до повномасштабного нападу російських військ або облоги міста.
фото пресслужба мерії Миколаєва

Влада Миколаєва готується до повномасштабного нападу російських військ або облоги міста. Активно вишиковується оборона.

Про це заявив мер Миколаєва Олександр Сенкевич в інтерв'ю «Українській правді».

У Миколаєві вночі ракета окупантів влучила у кафе у спальному районіУ Миколаєві вночі 23 квітня знову були обстріли, ворожа ракета потрапила у кафе у спальному районі міста.

За його словами, росія через Крим перекидає зброю та ресурси, накопичуючи їх у Херсонській області. На даний момент окупанти знаходяться у маленькому секторі між Херсонською та Миколаївською областями на лінії Станіслав-Олександрівка.

«Ми очікуємо нападу чи облоги Миколаєва. Вже сьогодні ми готуємо разом із нашими військовими оборонні споруди. Як на околицях міста, так і всередині. Наші комунальні служби зараз виконують роль будбату – будують, заливають, бетонують», – сказав Сенкевич.

Також він наголосив, що у Миколаєві збережеться катастрофічна ситуація з водою - центральне водопостачання досі відсутнє - труба, яка постачає воду з Херсонської області до Миколаїва, була вражена ракетою.

«І ми, на жаль, не можемо її відновити, допоки тривають бойові дії... Ми звернулися до Асоціації міст України, і там ми отримуємо невелику кількість бочок. Також водовози нам надіслали до Кропивницького, Одеса», - зазначив мер.

Нагадаємо, 25 квітня росія вкотре обстріляла Миколаїв із реактивних систем залпового вогню «Смерч».

До цього у Миколаєві обстріляли церкву.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: