Окупанти обстріляли Миколаїв і Очаків зі «Смерчів»: вдарили по житловому масиву

Читать на русском
Російські війська вранці вкотре обстріляли місто Миколаїв із ракетних систем залпового вогню Смерч.
Главком

Російські окупаційні війська у понеділок, 25 квітня, завдали кількох ракетних ударів по містам Очаків иа Миколаїв. Пошкоджено цивільні об’єкти вздовж узбережжя.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Фейсбуці.

Згідно з попередніми даними, відомо про застосування протикорабельних ракет типу Х-35.

Минув ще місяць війни: що за цей час пообіцяв ЗеленськийВолодимир Зеленський протягом другого місяця війни багато обіцяв щодо притягнення воєнних злочинців до відповідальності та відновлення зруйнованих міст. Докладніше – у матеріалі Слово і діло.

При цьому, російські війська вранці вкотре обстріляли місто Миколаїв із ракетних систем залпового вогню «Смерч». Вогневе ураження було завдано по житловому масиву, одну людину поранено.

Водночас зруйновано цех приватного підприємства харчової промисловості, пошкоджено продуктовий супермаркет, вибито вікна у багатьох квартирах.

Зазначається, що ворог продовжує використовувати заборонені міжнародними конвенціями боєприпаси.

Також, сьогодні підрозділ українських ППО знищив крилату ракету, випущену з Криму в напрямку Одеської області, інша ракета впала в Чорне море.

Минулого тижня російські окупанти також обстріляли Миколаїв та Очаків касетними боєприпасами. Було пошкоджено житлові квартали.

Нагадаємо, що в окупованій Кремінній Луганській області сьогодні сталося два вибухи - у міськвиконкомі та відділенні поліції. Ніхто не вижив.

Раніше ми повідомляли, що унаслідок ракетних ударів на Вінниччині загинули п'ятеро осіб.

Окрім цього, окупанти захопили будівлю Херсонської міськради та вигнали персонал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: