Мінкульт закликає приєднатися до богослужінь на Великдень онлайн: розклад трансляцій

Читать на русском
Українцям рекомендують на Великдень залишатися вдома через можливі провокації росії, а богослужіння подивитися онлайн.

Міністерство культури та інформаційної політики України закликає віруючих дистанційно приєднатися до богослужінь на Великдень. Християни східного обряду відзначатимуть свято вже цієї неділі, 24 квітня.

Пряма трансляція нічного богослужіння Православної Церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору у Києві розпочнеться у суботу, 23 квітня, о 23:30 у національному марафоні єдиних новин та на телеканалі UA: Культура.

Додаткових вихідних на Великдень та травневі свята в Україні не будеЧерез воєнний стан в Україні не буде традиційних додаткових вихідних на Великдень та травневі свята.

24 квітня з 7:30 до 11:30 національний марафон єдиних новин телеканал UA:Культура транслюватиме богослужіння Української Греко-Католицької Церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

«Міноборони російської федерації фактично зараз погрожує обстріляти українські церкви у Великодню ніч. В одне з найважливіших християнських свят, яке несе в собі світлу надію, що життя перемагає смерть. Тому нагадую, що надзвичайно важливо дотримуватись обмежень воєнного стану та правил комендантської години у вашому регіоні», – звернувся до українців міністр Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, раніше в Центрі протидії дезінформації при РНБО попередили, що російські окупанти можуть вдатися до провокацій в українських містах під час Великодня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: