З Луганщини врятували 70 цивільних, обстріли не припиняються

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати з важкого озброєння Луганщину, але українська влада продовжує евакуювати людей.

Окупаційні війська російської федерації не припиняють обстрілювати Попасну Луганської області та інші населені пункти, попри це, з Луганщини вдалося врятувати 70 людей.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«По шкільному автобусу, що прямував з людьми з Попасної, росіяни відкрили вогонь. На щастя, вдалося вивезти 25 осіб. Із них одна жінка з інвалідністю, поранений хлопець та грудне немовля. До речі, керував евакуаційним транспортом вчитель історії однієї зі шкіл Попаснянської громади. Він також доставив у місто гуманітарку», – наголосив Гайдай.

За його словами, ще 45 людей з Лисичанська вже прямують до Дніпра, але один з евакуаційних автобусів не доїхав до Рубіжного, оскільки почались обстріли.

Нагадаємо, що ще кілька днів тому більша частина Луганської області залишилася без світла через пошкодження високовольтної лінії.

У Сєвєродонецьку наслідки обстрілів російських військ теж катастрофічні. У місті не залишилося жодного вцілілого продовольчого складу, а інфраструктура майже знищена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: