На Харківщині знайшли склад боєприпасів та техніки на 200 млн доларів

Читать на русском
СБУ виявила законспірований склад із боєприпасами та комплектуючими до військової техніки на 200 млн доларів.
ілюстративне фото

У Харківській області СБУ виявила законспірований склад із боєприпасами та комплектуючими до військової техніки на 200 млн доларів.

Про це у середу, 20 квітня, повідомили у пресслужбі відомства.

Чорнобаївка-15: ЗСУ знищили склад окупантів з боєприпасамиУ Чорнобаївці ЗСУ знищили склад окупантів із боєприпасами. Арестович також запевняє, що підбитий крейсер Москва затонув.

За попередніми даними, вміст складу було призначено для підбитої російської техніки, яку ворог мав намір ремонтувати під час наступу.

«Однак завдяки опору українських захисників Харків виявився не по зубах окупантам. А зусиллями СБУ вся вилучена партія озброєння буде використана для захисту нашої держави», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків СБУ вилучила та передала Міноборони 60 повнокомплектних танкових двигунів та велику кількість запчастин та комплектуючих до бронетехніки.

Крім того, в окремих приміщеннях виявлено 26 керованих ракет класу «повітря-повітря». Загалом вміст складу оцінюється в 200 млн. доларів.

«СБУ встановила, що обладнання, яке є на цьому складі, було викрадено раніше з військових арсеналів. А напередодні вторгнення власники складу мали намір піти на співпрацю з окупаційними військами та надати техніку для потреб ворога», - уточнили у відомстві.

Нагадаємо, раніше склад російських боєприпасів знайшли у Київській області.

Сьогодні під Києвом знешкодили потужну авіабомбу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: