У Бородянці під час слідчих дій виявили дев'ять поховань мирних жителів

Читать на русском
Правоохоронці під час слідчих дій у визволеній від загарбників Бородянці Київської області виявили 9 масових поховань мирних жителів.
Mind.ua

Правоохоронці під час слідчих дій у визволеній від загарбників Бородянці Київської області виявили 9 масових поховань мирних жителів.

Про це повідомила Генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

«Під час проведення слідчих дій у Бородянці виявили 9 поховань. Мерзотники постарались. 15-річна дівчина отримала поранення легень. Одного із загиблих переїхав БТР. Ще одна особа загинула від осколкових поранень. Трьох людей просто розстріляли», - зазначила вона.

Волонтерам не вистачає людей для розбору завалів у БородянціВолонтери шукають добровольців для відновлення України, зокрема зараз не вистачає людей для розбору завалів у Бородянці.

Венедіктова уточнила, що причину смерті ще трьох осіб буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

«Досі не можемо по-людськи відійти від наслідків тимчасової окупації населених пунктів Київщини. Кров холоне в жилах... Ми всі прагнемо справедливості і працюємо на її найшвидше настання», - наголосила Генпрокурор.

Зазначимо, що у селищі Бородянка Київської області рятувальники розібрали всі завали зруйнованих під час бойових дій будівель та виявили 41 загиблого.

Нагадаємо, з 6 квітня в Бородянці почали розбирати завали будівель після бомбардувань Росії. Приблизно за тиждень президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії відвідали зруйновану Бородянку.

Також повідомлялося, що у Бородянці збудують тимчасовий проїзд через зруйнований міст.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: