Зеленський розповів, що обговорював із головою Євроради Шарлем Мішелем

Читать на русском
Шарль Мішель у Києві 20 квітня зустрівся із Володимиром Зеленським. Сторони обговорили санкції проти росії та підтримку України.
скрін з відео

Президент Європейської ради Шарль Мішель сьогодні в Офісі президента України зустрівся із головою української держави Володимиром Зеленським. Серед іншого сторони обговорили санкції проти росії.

Про це Зеленський у середу, 20 квітня, повідомив у своєму Telegram.

Євросоюз затвердив надання Україні третього траншу військової допомоги500 млн євро буде додано до ресурсів, мобілізованих раніше в рамках EPF для України - бюджет допомоги потроїться та зросте до 1,5 млрд євро.

«Великий друг України – Президент Європейської ради Шарль Мішель сьогодні у Києві. Обговорили санкції проти Росії, оборонну та фінансову підтримку нашої держави та відповіді для анкети щодо відповідності критеріям ЄС. Дякуємо за змістовну зустріч та солідарність із народом України», - написав він.

Нагадаємо, 20 квітня Шарль Мішель прибув із візитом до Києва. Він також відвідав звільнену від російських окупантів Бородянку на Київщині.

Минулого тижня Київ відвідали президенти Польщі та країн Балтії. Також із візитом до Києва приїжджав прем'єр Британії Борис Джонсон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: