На всіх російських солдатів, винних у звірствах в Україні, чекає розплата – Буданов

Читать на русском
Збройні Сили України не воюють з цивільним населенням Росії попри всі ті жахи, які російське вторгнення принесло на українську землю
Ілюстративне фотоAssociated Press

Всіх російських військових злочинців, які здійснювали звірства на території України - в Бучі, Бородянці, Ірпені, в Херсонській, Харківській та Сумській області, в інших місцях - незабаром наздожене розплата.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону.

Буданов зазначив, що Збройні Сили України не воюють з цивільним населенням росії попри всі ті жахи, які російське вторгнення принесло на українську землю. Але з військовими злочинцями з-поміж російських солдатів розмова буде коротка.

Попіл Бучі стукає в наші серцяПро те, чого намагалася добитися росія своїми звірствами на Київщині, і чому всі російські окупанти обов'язково мають покарати цей акт терору - у тексті Антона Коржа.

«А що стосується саме цих злочинців, які це все зробили... Ну що ж, вони всі будуть покарані. Ви, сподіваюся, досить швидко побачите певні епізоди; думаю, всі зможуть зрозуміти – як це і чому сталося. Що можу сказати? Дивіться, з часом ви все побачите і зрозумієте» - пообіцяв він.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ разом з партнерами створило онлайн-архів військових злочинів, скоєних російською армією в Україні з початку повномасштабного вторгнення.

Прокурори Київської обласної прокуратури спільно зі Службою безпеки України та експертами науково-дослідних інститутів судових експертиз Міністерства юстиції фіксують всі військові злочини окупаційних військ російської федерації в Бучі та Бородянці Київської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: