Почалося розчищення в'їзду до Ворзеля під Києвом

Читать на русском
З 18 квітня дорожня техніка Укравтодору почала розчищати в'їзд у Ворзель. Прибрати все місто обіцяють у максимально стислий термін.
facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

З 18 квітня дорожня техніка Укравтодору почала розчищати в'їзд у Ворзель. Після ретельного розмінування шляховики обіцяють прибрати все місто в максимально стислий термін.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі Укравтодору.

Коли мешканці Київщини зможуть повернутись додому: в ОДА назвали приблизні терміниНа Київщині жителі звільнених від російських окупантів міст та сіл зможуть повернутися додому не раніше кінця травня.

«Затишне передмістя Києва російські окупанти перетворили на звалище та згарище. Вулиця за вулицею, кілометр за кілометром після ретельного розмінування Ворзель буде прибраний. Дорожники на прикладі сусідніх населених пунктів довели, що це можливо у максимально стислий термін», - сказано у повідомленні.

На сьогоднішній день вдалося очистити понад 100 кілометрів вулиць в Ірпені, майже 30 км у Бучі та близько 20 км – у Бородянці.

Тимчасові переправи вже працюють на трасі М-06 Київ – Чоп у селі Стоянка, на дорозі Р-02 Київ – Іванків – Овруч у селі с. Катюжанка та на під'їзді до Ірпеня у селі Романівка. Частково відновлено рух у Бородянці, Демидові та Іванкові.

На ряді переправ у складі доріг М-07 Київ – Ковель – Ягодин та Р-02 Київ – Іванків – Овруч роботи продовжуються.

Нагадаємо, вже відновили сполучення із Києвом на Житомирській трасі.

Сьогодні у Київській області під ракетний удар потрапила інфраструктура Василькова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: