На Житомирській трасі відновили сполучення з Києвом

Читать на русском
У Київській області біля села Стоянка з 18 квітня автомобілі прямують новою тимчасовою переправою через річку Ірпінь.
facebook.com/oleksandr.kubrakov

У Київській області біля села Стоянка з 18 квітня автомобілі прямують новою тимчасовою переправою через річку Ірпінь. Вона також працює у напрямку Житомира та Києва.

Про це сьогодні повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook.

Військові рф підривали мости під час відступу на Чернігівщині – Міноборони ВеликобританіїРосійські військові, відходячи з північних областей України, підривали мости та встановлювали міни.

«Це один із тих напрямків, де критично важливо було швидко відновити транспортний зв'язок, адже ще в перші дні російського вторгнення міст підірвали, і сполучення зі столицею було розірвано», - наголосив він.

За словами Кубракова, практично з перших днів після звільнення Київської області Укравтодор почав працювати на критично важливих об'єктах. Пріоритетною у регіоні стала Житомирська траса, де не лише зруйнована інфраструктура, а сама траса була полем битви. Тому оперативно почали розчищати трасу та паралельно будувати тимчасову об'їзну дорогу.

Нагадаємо, 6 квітня під Києвом почали розчищати Житомирську трасу. В цілому по країні почалося відновлення доріг і мостів, зруйнованих військами рф.

Також повідомлялося, що у Бородянці збудують тимчасовий проїзд через зруйнований міст.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: