Ситуація на Херсонщині: окупанти підняли російські прапори у Скадовську

Читать на русском
Скадовська міська рада не співпрацюватиме з окупантами, тому відсьогодні жоден працівник виконкому не працюватиме в будівлі під російським прапором.

Російські окупанти сьогодні, 15 квітня, підняли свої прапори в окупованому Скадовську на Херсонщині. У зв'язку з цим місцевий виконком призупинив свою роботу.

Про це повідомляє мер міста Олександр Яковлєв.

«Сьогодні вранці в Скадовську окупанти зняли прапори України з будівлі міської ради і з флагштока в центрі міста. Причепили свої триколори. Тим самим вони кажуть, що надалі вони несуть повну відповідальність за все, що відбувається в місті і громаді», - зазначив він.

Окупанти розстріляли сімох цивільних у Херсонській області, а потім підірвали їхній будинок – ОГПВ одному із сіл Херсонської області окупанти розстріляли сімох мирних жителів, а потім підірвали їхній будинок.

Згідно з його словами, Скадовська міська рада не співпрацюватиме з окупантами, тому відсьогодні жоден працівник виконкому не працюватиме в будівлі під російським прапором.

«Незалежно від зовнішніх обставин і перебування на посаді наше служіння Україні, рідному місту і своїй громаді триває. Які б прапори не вішали загарбники на будівлях і площах, вони ніколи не зможуть замінити кольори наших жовтих полів і блакитного неба. Ці кольори в серці кожного українця», - додав Яковлєв.

Нагадаємо, що у Херсоні окупанти створили аналог донецької «Ізоляції» для катувань місцевих. Тривають викрадення активістів з проукраїнською позицією, у заручниках російських бойовиків перебувають 137 осіб.

Раніше Зеленський повідомляв, що країна-агресор почала мобілізацію на захоплених територіях півдня України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: