Російські військові починають мародерити самі в себе – СБУ

Читать на русском
Окупанти прибувши до лав російських військ вчаться мародерити вже на тренувальних базах та грабують у своїх.
mill.ru

Окупанти прибувши до лав російських військ вчаться мародерити вже на тренувальних базах та грабують у своїх.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Росія зазнає важких втрат від українських захисників, а тому для поповнення свого війська не гребує ніким. Так, у перехопленій розмові один із військових інструкторів рф скаржиться, що нова партія новобранців не зовсім придатна для війни: «Как сказал полковник, 10 дней назад собрали сброд по всему Ростову. Там наркоманы, деды и проститутки, бл*дь, в мужском виде…».

У розмові військовий жаліється, що новоприбулі так багато чули про мародерство передових груп окупантів, що замість вогневої підготовки «відточують навички» грабіжництва на тренувальних базах.

«Мы думали оставить катера возле института. Я подошел поговорить с их старшим – там какой-то зам дивизии был… Пока я с ним общался, поворачиваемся: какой-то долбб из них уже разбирает катер! Просто на ровном месте! Там народ настолько пизанутый... Они мародерят сами у себя», – розповідає російський інструктор.

Нагадаємо, окупаційні війська росії цілеспрямовано перейшли до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення. Про це свідчать матеріали перехоплення Службою безпеки України телефонних розмов окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: