Україні потрібно 7 млрд доларів на місяць на соцвиплати – ЗМІ

Читать на русском
Під час бесіди Зеленського з главою ЄК йшлося про термінову фінансову допомогу від Європейського Союзу; цю тему підіймали ще під час візиту фон дер Ляйєн в Україну минулого тижня
Володимир Зеленський та Урсула фон дер ЛяєнReuters

Україна потребує семи мільярдів доларів щомісяця для покриття соціальних витрат - зокрема, виплати пенсій і зарплат у бюджетній сфері.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час розмови з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн, повідомляє Американське інформаційне агентство Bloomberg.

Під час бесіди Зеленського з главою ЄК йшлося про термінову фінансову допомогу від Європейського Союзу; цю тему підіймали ще під час візиту фон дер Ляйєн в Україну минулого тижня. В Україні сподіваються, що їй буде надана допомога в цьому питанні.

Тим часом в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські солдати вкрали гроші, призначені для виплат пенсій і субсидій за квітень.

Українцям, які змушені були мігрувати всередині країни, але не можуть отримувати пенсії та соцвиплати поштою, пропонують отримати гроші в Ощадбанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: