Під Таврійськом збили ракету, двоє людей загинули від уламків

Читать на русском
У Каховській міській територіальній громаді Херсонщини повідомили про постраждалих унаслідок збиття ракетного боєприпасу.

Унаслідок збиття ракети поблизу тимчасово окупованого Таврійська Каховського району Херсонської області від уламків загинуло двоє місцевих жителів, ще троє – отримали поранення. Їх доставили до лікарні в Каховці.

Про це повідомляє Каховська міська територіальна громада.

«Сьогодні з ранку в Каховці було неспокійно. П'ятеро цивільних мешканців з пораненнями поступило в Каховську міську лікарню. Двоє вбитих, троє поранених (з них один у важкому стані в реанімації, 2 - середньої важкості). У всіх поранення від уламків», – зазначають у громаді.

Як стверджується, у лікарні Каховки повідомили, що доставлені з Таврійська постраждалі зазнали ушкоджень від уламків ракети, яку збили над Плодовим (розташоване у Таврійській міській громаді Каховського району).

«Звертаємось до всіх каховчан і мешканців нашої Каховськоі громади. Якщо чуєте постріли або вибухи не чекайте повідомлень, не підходьте до вікон, не вибігайте на вулицю, аби зафіксувати», – зазначили у громаді.

Нагадаємо, російські окупанти підняли російські прапори у Скадовську на Херсонщині. Також війська росії розстріляли сімох цивільних у Херсонській області, а потім підірвали їхній будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: