У Херсоні російські окупанти захопили гуманітарний склад

Читать на русском
У Херсоні російські військові захопили гуманітарний склад із ліками, продуктами та дитячим харчуванням.
ілюстративне фото

У Херсоні російські військові захопили гуманітарний склад із ліками, продуктами та дитячим харчуванням.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у Facebook.

Поради зрадників: як у російській держдумі пропонують «облаштувати» Херсонську областьДепутат російської держдуми Шеремет запропонував приєднати до Росії частину території України.

«Окупанти на Херсонщині розганяють фейк, що на одному з комунальних об'єктів Херсонської обласної ради, більш відомому як «будинок губернатора», їхня адміністрація виявила нібито таємний склад, який ми використали для постачання військових підрозділів за участю Червоного Хреста», - написав Соболевський.

Він зазначив, що у будівлі був розташований гуманітарний штаб та логістичний хаб, який використали ще з початку повномасштабного вторгнення росії до України. Через цей хаб нужденним херсонцям передавали всі необхідні ліки та харчові продукти.

«Ліки, продукти, дитяче харчування, памперси та ін. Якщо у вас, орки, залишилася хоч крапля людяності, віддайте це все людям!», - додав Соболевський.

Нагадаємо, днями повідомлялося, що у Херсоні вичерпуються запаси продовольства та медикаментів. Також повідомлялося, що ЗСУ у Херсонській області розбили артилерійський підрозділ окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: