Масовані обстріли Харкова посилюються: мешканців просять бути в укритті весь день

Читать на русском
У Харкові знову сильні обстріли – окупанти атакують Салтівку, селище Жуковського, ХТЗ. Харків'ян просять не залишати укриття.
livekharkov

У Харкові сьогодні російські військові протягом дня посилено атакують житлові райони міста – Салтівку, селище Жуковського, ХТЗ. Видно пожежі. Харків'ян просять не покидати укриття та не виходити на вулицю.

Про це повідомляє «Суспільне. Харків» з посиланням на Департамент цивільного захисту області.

Ніким, нічим, та неможливо: Арестович прокоментував ймовірність взяття військами рф ХарковаОднак він не виключив, що Харків, як і раніше, будуть бомбити та обстрілювати. Місто намагатимуться оточити та блокувати

«Ці хвилини у Харкові тривають обстріли житлових районів на Північній Салтівці, 602 мікрорайону, селища Жуковського. Також російські військові обстрілюють район ХТЗ - там виникла масштабна пожежа, місцеві жителі повідомляють про стовп чорного диму», - йдеться у повідомленні.

Департамент цивільного захисту області просить харків'ян протягом усього дня перебувати в укриттях та не виходити на вулицю навіть за відсутності повітряної тривоги.

Нагадаємо, днями мер міста Ігор Терехов заявив, що інтенсивність обстрілів зросла та розширилася географія бомбардувань.

Також повідомлялося, що в Харківській області за добу через обстріл загинуло 7 людей, більше 20 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: