Бундестаг схвалив постачання Україні важкої військової техніки – депутат

Читать на русском
Парламент Німеччини погодив постачання Україні важкої військової техніки для захисту від агресії росії.

Парламент Німеччини погодив постачання Україні важкої військової техніки для захисту від агресії росії.

Про це повідомив депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії (FDP) та учасник парламентської групи з оборонної політики Маркус Фабер у Facebook у середу, 13 квітня.

Закликав «зруйнувати Стіну» та більше допомагати: Зеленський виступив перед БундестагомВолодимир Зеленський закликав Німеччину більше допомагати Україні та зруйнувати нову стіну, яка з'явилася у центрі Європи – між свободою та неволею.

«Дорогі друзі, Німеччина тепер швидко постачатиме в Україну важку техніку. Я радий, що ми з парламентської групи FDP у Бундестазі змогли переконати у цьому наших партнерів щодо коаліції», - написав він.

За його словами, з погляду логістики та часу це завдання буде непростим, «але ми, нарешті, починаємо».

«Українцям потрібна наша матеріальна допомога, щоб захистити свою республіку від сусідньої диктатури. Як і багато інших демократій у всьому світі, ми даємо їм це», - додав Фабер.

Нагадаємо, західні ЗМІ повідомляли, що канцлер Німеччини Олаф Шольц затримує остаточне рішення щодо надання Україні високоякісних танків для боротьби з росією, незважаючи на тиск з боку кількох інших вищих посадових осіб.

При цьому раніше Шольц закликав путіна негайно припинити війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: