Рф оголосила високий рівень терористичної небезпеки у прикордонній з Україною області

Читать на русском
У Курській області росії, яка межує із Сумською областю України, з понеділка, 11 квітня, запроваджується жовтий рівень терористичної небезпеки.
facebook.com/mod mil rus

У Курській області росії, яка межує із Сумською областю України, з понеділка, 11 квітня, запроваджується жовтий рівень терористичної небезпеки.

Про це повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт.

Рівень терористичної небезпеки підвищують через нібито можливі провокації з боку «українських націоналістів».

«У зв’язку з можливими провокаціями з боку українських націоналістів, у Курській області з 11 квітня буде введено жовтий рівень терористичної небезпеки. Це другий рівень за встановленою шкалою. Усього їх 3: підвищений – синій, високий – жовтий та останній, критичний – червоний», – йдеться в повідомленні.

За словами губернатора, на території області встановлено контрольні пункти спостереження, де будуть перебувати військові та поліція, посилено патрулювання населених пунктів. Він попросив мешканців області звертати увагу на залишені сумки, а про підозрілих громадян чи групу осіб повідомляти до поліції.

Нагадаємо, в Енергодарі ворогу вдалося створити радіостанцію «Радіо росії», на хвилях якої розповсюджують неправдиву і спотворену інформацію, ворожу пропаганду та крутять пісні, що оспівують путіна і велич рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: