В Лисичанську росіяни обстріляли патрульних, які розвозили гуманітарну допомогу

Читать на русском
У Лисичанську Луганської області 9  квітня патрульні потрапили під обстріл російських окупантів. Правоохоронці у той час розвозили місцевим жителям гуманітарну допомогу.
facebook.com/patrolpolice.gov.ua

У Лисичанську Луганської області 9 квітня патрульні потрапили під обстріл російських окупантів. Правоохоронці у той час розвозили місцевим жителям гуманітарну допомогу.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Патрульні Луганщини під час доставки продуктів та евакуації населення зі сховищ потрапили під обстріл», – йдеться в повідомленні.

Однак, росіяни не зупинили правоохоронців і жителі віддалених районів Лисичанська отримали гуманітарну допомогу, продукти харчування. Як і мешканці селища Павлоград під Сєвєродонецьком.

«Кожен виїзд патрульних на евакуацію або доставляння допомоги супроводжується ризиком для життя», – додав Гайдай.

Нагадаємо, у середині міста Рубіжне Луганської області почався позиційний бій. Окупанти можуть здійснити наступ на Сєвєродонецьк з боку окупованого Щастя.

Додамо, 10 квітня російські окупанти обстріляли в Сєвєродонецьку Луганської області будівлю середньої школи та дві житлові багатоповерхівки. В результаті сталися пожежі в будинках, врятовано двох літніх людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: