Окупанти намагаються оточити українських військових у зоні ООС, спроба буде марною – Арестович

Читать на русском
Арестович розповів, що з дев'яти оперативних напрямків, за якими наступав супротивник із початку війни, залишилося 2,5.

Російські окупанти намагаються оточити українських військових у зоні ООС, але спроба буде марною.

Про це сьогодні на брифінгу розповів радник керівника ОПУ Олексій Арестович.

Арестович розповів, коли може закінчитися війна в УкраїніРосійські війська поставили все на реалізацію планів з окупації Донбасу, Маріуполя і захоплення Харкова, але навряд чи щось у них вийде

«Тримається Маріуполь. Найбільше подій, найзапекліші бої, це південний захід Луганської області – Рубіжне, Попасна, Сєвєродонецьк. Це райони, де наші війська тримають оборону, проводять контратаки. Також зона ООС, де противник розвиває наступ на південь від Ізюму у напрямку Краматорська та Слов'янська, та намагається атакувати по лінії Вугледарськ-Мар'їнка. Це спроба оточити наші війська, але я думаю, що ця спроба буде марною», – вважає Арестович.

«З дев'яти оперативних напрямків, за якими наступав супротивник із початку війни, залишилося 2,5. Це зона ООС, Луганська область та Маріуполь. На Херсонщині, де супротивник ще недавно намагався наступати, зараз він перебуває в обороні», – додав він.

Нагадаємо, раніше у Генштабі розповіли, що російські окупанти готують наступ на сході України. Ворог продовжує артилерійські обстріли Попасної. Їхня мета – завдати вогневої поразки ЗСУ та відновити наступ на Рубіжне, Нижнє та Новобахмутівку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: