Українські десантники знищили підрозділ окупантів та декілька одиниць броньованої техніки

Читать на русском
Українські десантники знищили черговий підрозділ російських окупантів. Також ліквідували декілька одиниць ворожої броньованої техніки.
facebook.com/dshv.mil.gov.ua

Українські десантники знищили черговий підрозділ російських окупантів. Також ліквідували декілька одиниць ворожої броньованої техніки.

Про це повідомляє пресслужба Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Воїни Десантно-штурмових військ Збройних Сил України успішно продовжують знищувати російські окупаційні війська на всіх напрямках.

«В одному з районів виконання бойових завдань, воїни 25 окремої повітряно-десантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ російських окупантів та декілька одиниць бойової техніки», - йдеться у повідомленні.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили, що солдати і офіцери рф масово відмовляються воювати в Україні, відведення військ триває.

Вчора, 2 квітня стало відомо, що Київська область України повною мірою очищена від російських окупантів. Регіон повністю звільнений Збройними силами України.

В Україні станом на 3 квітня найскладнішою є ситуація на сході нашої держави, зокрема мова йде про напрямок Ізюм–Волноваха.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: