Сили ООС за добу знищили 8 танків, 44 бронемашини і 10 артилерійських систем Росії

Читать на русском
Дані про втрати особового складу невідомі, проте окупанти недорахувалися кількох десятків одиниць техніки, восьми танків і 10 артсистем
Ілюстративне фотоReuters

Військовослужбовці Об'єднаних сил на Донбасі за добу 1 квітня успішно відбили дев'ять ворожих атак в зоні ООС і завдали великих втрат російським окупантам і військам їх маріонеток з псевдореспублік.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Facebook.

«Наші воїни завдали втрат російським окупантам. Зокрема, українські захисники знищили 8 танків, 44 одиниці броньованої техніки та 16 одиниць автомобільної техніки, а також 10 артилерійських систем противника. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили три безпілотних літальних апарати ворога» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, під Києвом українські військовослужбовці повністю звільнили Бучу від російських загарбників - 31 березня увійде в історію міста, як день звільнення від окупантів.

Окупаційні війська російської федерації продовжують здійснювати обстріли мирного населення України, зокрема, в населених пунктах Херсонської, Луганської та Донецької областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: