Російські окупанти повністю контролюють місто Ізюм – місцева влада

Читать на русском
Ще 26 березня місцеві зрадники провели російських солдатів у південну частину міста, яка утримувалася українськими військами
Ілюстративне фотоvesti.ua

Російські окупанти під вечір, 1 квітня, все-таки зуміли встановити контроль над містом Ізюм в Харківській області через свою кількісну перевагу, а також зрадників серед місцевих.

Про це написав начальник управління у справах молоді та спорту міської ради Ізюма Максим Стрельник на своїй сторінці в Facebook.

«Кількісна перевага російських окупантів і віроломство місцевих зрадників призвели до встановлення 1 квітня 2022 року тимчасового контролю ворога над Ізюмом» - повідомив він.

На виїзді з Ізюма окупанти розстріляли приватний мікроавтобусРосійські військові розстріляли мирних жителів, які виїжджали із Ізюму Харківської області.

Стрельник нагадав, що ще 26 березня місцеві зрадники провели російських солдатів у південну частину міста, яка утримувалася українськими військами. Через дії зрадників виявилися повністю заблоковані шляхи доставки гуманітарної допомоги в Ізюм і евакуації городян, а війська рф почали захоплення міста.

«Враховуючи дану загрозу, ЗСУ проводили військові заходи з деблокування міста, про які не можна було публічно повідомляти, враховуючи військову таємницю... Битва за Ізюм не завершилася, і наша армія незабаром обов'язково звільнить місто від російських окупантів і врятує ізюмчан, які стали заручниками підлості місцевих зрадників і агресії ворогів» - написав він.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань порушило кримінальні справи проти колишнього міського голови міста Ізюм, двох діючих депутатів Ізюмської міської ради та колишнього співробітника поліції. Їм інкримінують державну зраду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: