В Ізюмі окупанти знищили телевежу

Читать на русском
Російські війська обстріляли телевізійну вежу у місті Ізюм Харківської області. Також ворог атакував меморіал пам'яті Другої світової.
facebook.com/max.strel.9

Російські війська обстріляли телевізійну вежу у місті Ізюм Харківської області. Також ворог атакував меморіал пам'яті Другої світової війни на горі Крем'янець.

Про це повідомив начальник відділу молоді та спорту місцевої міської ради Максим Стрельник у Facebook у четвер, 24 березня.

ЗСУ не допускають просування окупантів у районі Ізюму – ОДАУкраїнська армія контролює переміщення військ росії, які намагаються сконцентрувати свої сили в напрямку Ізюма.

«Російські окупанти варварськи знищують історичний меморіал пам'яті Другої світової війни на горі Крем'янець в Ізюмі. Внаслідок обстрілів ворога, зруйновані не лише історичні пам'ятки, а й наша телевізійна вежа. Расисти гірші за фашистів! Не забудемо! Не пробачимо! Після нашої Перемоги, ми відновимо всі наші пам'ятники на Кременці та обов'язково відбудуємо нову телевежу, яка підсвічуватиметься жовто-блакитними квітами. Слава Україні!», - написав Стрільник.

Зазначимо, в росії заявили, що нібито взяли під контроль місто Ізюм. У Харківській ОВА назвали цю інформацію фейком.

Нагадаємо, у ніч на 24 березня Харковом пустили ракету з кораблів рф у Чорному морі.

Раніше над Харківською областю збили 2 російські літаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: