Поліція захищає Ірпінь від диверсантів і бере місто під контроль – Клименко

Читать на русском
Українські органи правопорядку розпочинають зачистку території міста під Києвом від російських окупаційних військ.

Бійці спеціального призначення Національної поліції України беруть під контроль місто Ірпінь, Київської області і наразі проводить там зачистку від ворожих диверсантів.

Про це повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

«Поліція відновлює роботу в Ірпені. Бійці полку поліції особливого призначення в Київській області на території цього багатостраждального міста готові до виконання своїх поліцейських функцій. Розпочинаються зачистки території від диверсантів, але головне завдання зараз - допомога та евакуація мирним мешканцям, які ще досі залишаються в Ірпені», – написав він у Facebook.

За словами Клименко, спецпризначенці полку поліції тісно взаємодіють з українськими військовими підрозділами та допомагають відновлювати роботу органів місцевої влади на території Ірпеня. Водночас, як стверджує він, російські окупанти й далі нещадно обстрілюють Ірпінь.

Нагадаємо, мер Ірпеня оголосив про евакуацію мирних жителів до Києва залізничним шляхом. Проте наступного дня російській окупаційні війська обстріляли пасажирський потяг і пошкодили залізничні шляхи. Пізніше війська РФ обстріляли й самих цивільних під час евакуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: