Російські окупанти викрали священника ПЦУ в Херсоні

Читать на русском
Російські окупаційні війська представившись нібито міліцією провели обшук у священника Православної церкви України в окупованому Херсоні і вивезли його у невідомому напрямку.

Окупаційні війська російської федерації під виглядом міліції викрали священника Православної церкви України Сергія Чудиновича, перед цим провівши в нього обшук.

Про це повідомляє платформа «Вгору».

«Сьогодні (30 березня – ред.), о 8:30 ранку, невідомі представники «міліції» викрали священника Православної церкви України Сергія Чудиновича. Його забрали просто із церкви, повідомляють очевидці події. Невідомі представились співробітниками «міліції». Троє чоловіків провели обшук у церкві, перевірили документи та месенджери у присутніх. При цьому свої документи показувати відмовились. Після цього разом і з Сергієм сіли у зелений DAEWOO Sens ВТ6734ВІ та поїхали у невідомому напрямку», – інформує видання.

Сергій Чудинович - настоятель церкви Пресвятої Богородиці у мікрорайоні острів, відомий у Херсоні громадський діяч та волонтер.

Нагадаємо, раніше російські окупанти викрадали мера Мелітополя Івана Федорова. Його тримали у полоні кілька днів, після чого Україні вдалося обміняти його на дев'ятьох російських військових.

13 березня окупанти викрали мера Дніпрорудного Запорізької області Євгена Матвєєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: