Російські окупанти викрали п'ятьох жителів Херсонщини

Читать на русском
Жителів сел у Херсонській області викрали російські окупаційні війська. Вказана інформація перебуває на розгляді правоохоронних органів.

Щонайменше п'ятьох жителів сел Стара Збур'ївка та Нова Збур'ївка Херсонської області були викрадені окупаційними військами російської федерації. Цей факт розслідують органи правопорядку.

Про це у зверненні в Facebook повідомив Голопристанський міський голова Херсонської області Олександр Бабич.

«Кожного дня у нас зникають люди. На сьогоднішній день за різними нашими даними, ми не можемо дорахуватися 5-6 людей. Це в першу черго жителі сел Стара Збур'ївка та Нова Збур'ївка. Ми все робимо, аби вивести цю інформацію в публічну площину. В єдиний реєстр досудових розслідувань ця інформація вся внесена. Те, що відбувається сьогодні з викраденням людей, то це все є злочин. І за нього доведеться відповідати відповідно до Женевської конвенції. Всі факти фіксуються», – підкреслив він.

Раніше 20 березня у с. Грем'яч Новгород-Сіверського району Чернігівщини ворожі солдати викрали старосту. Також у селі Андріївка Михайло-Коцюбинської громади окупанти затримали старосту села Миколу Будаловського та місцеву депутатку і директорку школи Тетяну Безлюдну. У селі Нова Басань повідомляли про викрадення двох представників місцевого самоврядування.

Нагадаємо, російські окупанти викрали у Мелітополі трьох іноземних громадян. До цього у місті військові російської федерації викрали місцевих журналістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: