Обстріли на Луганщині: є загиблі та поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують масовані обстріли населених пунктів у Луганській області, через пошкоджено низку будівель.

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстріли населених пунктів у Луганській області, внаслідок яких є загиблі та поранені.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Луганщина вкотре під прицільним вогнем росіян: страждають мешканці міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Кремінна, Золоте та смт Нижнє. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені серед мирних мешканців», – інформує Держслужба.

Як стверджують у ДСНС, в Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську та Новотошківському (Гірська громада), с. Щедрищеве (Сєвєродонецька громада) внаслідок обстрілів палали численні житлові будинки, гаражі, господарчі споруди.

«Рятувальники Луганщини продовжують ліквідовувати пожежі. Одразу п'ять будинків у вогні в Лисичанську», – повідомляє відомство.

У Сиротиному Сєвєродонецького району через обстріли загорілася деревина в лісгоспі на площі понад 100 кв.м. Пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС Луганської області досі працюють над приборканням пожеж в усіх міста. Обстріли тривають.

Нагадаємо, за приблизними підрахунками, оприлюдненими міськрадою, в обложеному Маріуполі загинули близько 5 тисяч людей, з них близько 210 дітей, а місто зруйноване на 90%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: