Авіаудар по драмтеатру Маріуполя: міськрада з посиланням на очевидців повідомляє про 300 загиблих

Читать на русском
Близько 300 мирних громадян могли загинути внаслідок авіаудару окупантів по драмтеатру в Маріуполі.

В результаті авіаудару російських окупантів по Драматичному театру в Маріуполі могли загинути близько 300 людей.

Про це повідомляє міська рада із посиланням на очевидців.

Значно перевищує будь-які розрахунки: радник мера Маріуполя оцінив жертви серед цивільнихПоліція і медики не встигають враховувати всіх загиблих. Убитих люди ховають, де доведеться, тому всі офіційні підрахунки дуже приблизні

«Від очевидців з'явилася інформація про те, що у Драматичному театрі Маріуполя внаслідок бомбардування російським літаком загинуло близько 300 людей. До останнього не хочеться вірити у цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім удалося врятуватися. Але слова тих, хто був усередині будівлі в момент цього терористичного акту, говорять про протилежне», – заявили в міськраді.

«Драматичний театр цинічно знищили вісники «руського миру». Цих фашистів 21 століття не зупинив ані величезний напис ДІТИ, ані заяви самих людей, що там лише мирні – жінки, діти, люди похилого віку. Окупант знав куди б'є», – додала міська влада.

Нагадаємо, російські окупанти 16 березня скинули бомбу на Драматичний театр у Маріуполі. На той момент там ховалися сотні мирних жителів, переважно жінки та діти.

Як свідчать знімки з супутника, перед будівлею і позаду неї на асфальті білою фарбою було нанесено добре помітний напис «Діти».

Наступного дня після авіаудару стало відомо, що трохи більше сотні людей вдалося врятуватися. Доля решти залишається невідомою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: