Окупанти викрали голову територіальної громади та ексдепутата Чернігівщини

Читать на русском
Російські окупаційні війська викрали жителів однієї з територіальних громад у Чернігівській області. Один з них голова громади.

Окупаційні війська російської федерації викрали голову Сновської територіальної громади Чернігівської області Олександра Медведьова і бізнесмена-ексдепутата Чернігівської обласної ради Григорія Божка.

Цю інформацію підтвердив «Суспільному» голова Корюківської районної військової адміністрації Іван Ващенко.

«Російські окупанти викрали двох людей у Сновській громаді. Йдеться про Олександра Медведьова, голову Сновської ТГ та Григорія Божка, бізнесмена та колишнього депутата обласної ради. Інформацію Суспільному підтвердив голова Корюківської районної військової адміністрації Іван Ващенко. З його слів окупанти прийшли до них зранку 25 березня. Попередньо відомо, що везуть їх у напрямку Городні. Для чого і з якою метою поки не відомо», – інформує преса.

Раніше 20 березня у с. Грем'яч Новгород-Сіверського району Чернігівщини ворожі солдати викрали старосту. Також у селі Андріївка Михайло-Коцюбинської громади окупанти затримали старосту села Миколу Будаловського та місцеву депутатку і директорку школи Тетяну Безлюдну. У селі Нова Басань повідомляли про викрадення двох представників місцевого самоврядування.

Нагадаємо, російські окупанти викрали у Мелітополі трьох іноземних громадян. До цього у місті військові російської федерації викрали місцевих журналістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: