Сьогодні в Україні відкриють 7 гуманітарних коридорів: маршрути

Читать на русском
Віцепрем'єр-міністр України Ірина Верещук розповіла про плани роботи гуманітарних коридорів на сьогодні.
facebook com vereshchuk ukraine

Віцепрем'єр-міністр України Ірина Верещук розповіла про плани роботи гуманітарних коридорів на сьогодні.

Подробиці вона озвучила на брифінгу у четвер, 24 березня.

Окупанти у Чернігові готують списки для «евакуації» до росії – ДенісоваРосійські війська, знищивши міст через Десну, перетворили Чернігів на свого заручника, а місцевих жителів планують евакуювати у Курську область.

За словами Верещука, на сьогодні погоджено 7 гуманітарних коридорів.

Донецька область

З міста Маріуполь до міста Запоріжжя. Для евакуації людей з Маріуполя до міста Запоріжжя будуть працювати такі маршрути:

Бердянськ - Запоріжжя. Місце зборів: спорткомплекс на вул. Мелітопольське шосе, 27 24 автобуси зараз перебувають на в'їзді до міста Бердянська, до них вже незабаром мають приєднатися ще 21 автобус, які з 6 години ранку виїхали з міста Токмак. «Після проходження блокпоста на в'їзді до міста, автобуси одразу будуть подані до місця збору маріупольців та почнуть евакуацію», - сказала Верещук.

Запорізька область

З міста Пологи у Запоріжжі. Місце зборів – міська рада. З міста Мелітополь у Запоріжжі. Місце зборів – пожежна частина №9. Автобуси для евакуації будуть відправлені із міста Запоріжжя.

Київська область

Із селища Велика Димерка у Бровари. Місце зборів – будинок сільради на вулиці Бобрицькій, 1. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів.

Із селища Богданівка у Бровари. Місце зборів – сільрада на вулиці Богдана Хмельницького, 219. Автобуси для евакуації будуть відправлені із Броварів.

З міста Макарів до міста Житомира. Місце зборів – сільська рада, вул. Ростовського, 30. Автобуси для евакуації будуть відправлені із міста Біла Церква.

Із села Бервіця до міста Бровари. Місце зборів – із села Бервіця, люди мають самостійно перейти до мосту між селами Мокрець та Заворичі, де переходять річку Трубіж у напрямку вулиці Радгоспна. Автобуси для евакуації будуть відправлені із міста Бровари.

Нагадаємо, напередодні в Україні було погоджено 9 гуманітарних коридорів. До Луганської області вдалося завезти 60 тисяч тонн гуманітарки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: