У Києві через російський обстріл загинула журналістка видання The Insider

Читать на русском
До приходу у видання The Insider Бауліна працювала у Фонді боротьби з корупцією (ФБК) - некомерційному фонді російського опозиціонера Олексія Навального
Оксана БаулінаThe Insider

У Києві в результаті російсько-фашистського обстрілу міста загинула співробітниця російського інтернет-видання The Insider Оксана Бауліна. Видання заборонено в Росії та визнано «екстремістським».

Про це саме The Insider повідомило на своєму сайті 23 березня ввечері.

«Вона знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району столиці та потрапила під новий ракетний обстріл. З нею загинув ще один цивільний, двоє супроводжували її людей поранені та госпіталізовані... The Insider висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Оксани. Ми продовжимо висвітлювати війну в Україні, в тому числі й такі військові злочини Росії як невибіркові обстріли житлових районів, де гинуть мирні жителі та журналісти» - зазначило видання.

До приходу у видання The Insider Бауліна працювала у Фонді боротьби з корупцією (ФБК) - некомерційному фонді російського опозиціонера Олексія Навального. Після того, як російсько-фашистська влада заборонила ФБК, Бауліна емігрувала в Україну і стала працювати репортером.

Тим часом з дня авіаудару по Харківській площі Свободи та будівлі ХОДА на вулиці Сумській з-під завалів дістали тіла 24 загиблих. Розбір завалів триває.

У Харкові під російським обстрілом загинув Борис Романченко, який пережив концентраційні фашистські табори Бухенвальд, Пенемюнде, Дора і Берген-Бельзен.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: