Фармацевтичний гігант Sanofi припинив постачання до росії

Читать на русском
Французька компанія Sanofi заявила про зупинку постачання до Росії та Білорусі більшості ліків і вакцин.
thepharma.media

Французька компанія Sanofi заявила про зупинку постачання до Росії та Білорусі більшості ліків і вакцин.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Зупиняє компанію постачання ліків через вторгнення рф до України. Sanofi виступила проти війни та висловилася на підтримку позиції міжнародної спільноти.

«Ми припинили нові видатки, не пов'язані з постачанням наших життєво необхідних і життєво важливих ліків і вакцин до росії, а також Білорусі», – йдеться в повідомленні.

Опубліковано список найбільших компаній, що ще залишилися на ринку РосіїМЗС опублікувало список найбільших компаній, які залишилися у Росії після її вторгнення в Україну.

Sanofi також вирішила продовжувати надання гуманітарної допомоги Україні. Компанія вже передала для потреб українців 10,5 млн доз щоденних ліків (інсулін, протиепілептичні препарати тощо).

Нагадаємо, швейцарська компанія Nestle, яка є найбільшим світовим виробником продуктів харчування, зупиняє роботу кількох брендів у Росії. Мова про KitKat та Nesquik.

Додамо, в Україні заборонили продаж і застосування білоруських ліків. Ті, які були імпортовані і випущені в обіг, можна продавати і застосовувати до закінчення терміну придатності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: