Названі найнебезпечніші напрямки боїв у Київській області

Читать на русском
На Київщині найбільш небезпечними напрямками залишаються Житомирська траса, Буча – Ірпінь – Гостомель, Макарів, північ Вишгородського району.

На Київщині найбільш небезпечними напрямками залишаються Житомирська траса, Буча – Ірпінь – Гостомель, Макарів, північ Вишгородського району.

Про це голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк у Телеграмі.

Обстріл Подільського району Києва: нові дані про постраждалихПід час обстрілу Подільського району загинула людина та 19 постраждали, серед них діти. Пошкоджено також житлові будинки, дитсадок, школу.

«Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. У всіх районах Київщини триває боротьба із диверсійними групами. Гуманітарна допомога буде направлена ​​до всіх 7 районів Київщини», - повідомив він.

Білоцерківський район. Ситуація контрольована. Ніч пройшла спокійно і без обстрілу, проте були сигнали «ракетної небезпеки». Сили оборони у підвищеній боєздатності. Бориспільський район. Ситуація контрольована. Ніч пройшла спокійно та без обстрілів. Сили оборони у підвищеній боєздатності.

Бучанський район. У Макарівській громаді немає води, газу, електрики та зв'язку. Селище під контролем ЗСУ, але постійно під обстрілом ворога.

Бучанська та Немишаївська громади – обкопався ворог.

У Бородянській, Гостомельській та Дмитрівській громадах – пересування ворога. В Ірпені та Гостомельській громаді вночі були бої.

Броварський район. Ситуація напружена, але контрольована.

У Баришівській, Калитянській, Великодимерській та Калинівській громадах – ворожа техніка.

Вишгородський район. У тимчасово окупованих Іванківській, Димерській та Поліській територіальних громадах гуманітарна катастрофа, відсутня зв'язок, електропостачання, продукти харчування та засоби.

Триває евакуація людей із окупованих територій Димерської громади.

Славутич повністю ізольовані. Є потреба у продуктах харчування та медикаментах.

Обухівський район. Ситуація стабільна та контрольована. Васильківська громада – постійні небезпеки ракетного удару. Вночі були чути вибухи.

Фастівський район. Ситуація стабільна та контрольована. На частині АЗС немає палива. Фастівська громада приймає біженців та надає допомогу у їх розміщенні.

Нагадаємо, у Бучанському районі під Києвом підрозділами ППО Сухопутних військ України збито ворожий винищувач-бомбардувальник СУ-34.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: