Війська РФ шукають «українські патрони» для того, щоб потрапити в госпіталь – СБУ

Читать на русском
Українська спецслужба перехопити чергову телефонну розмову одного з російських військовослужбовців зі своїми рідними.

Служба безпеки України перехопила телефонну розмову військовослужбовця окупаційних військ Російської Федерації зі своїми рідними, де він розповів про ініціативу зробити самостріл українськими патронами, щоб потрапити в госпіталь.

Про це повідомляє прес-центру СБУ.

«Чергова перехоплена розмова СБУ показує, наскільки деморалізована і розбита армія загарбника. Окупанти більше не хочуть воювати і ставлять для себе єдине завдання – вижити: «Я тебе по секрету скажу...мы хотели патронами 7.62, украинскими, короче, друг-другу ноги попрострелить и вернуться в госпиталь в Буденовск...», – ділиться з матір'ю рашист», – інформує СБУ.

Як стверджують у спецслужбі, залишки бригади цього військовослужбовця зараз дислокуються в Миколаївській області. Вони хочуть зайти в місто, проте вже стали небоєздатними: «У нас 120 человек отправили обратно с бригады в госпиталь с ранениями... еще около 320 человек раненых и 350 человек – «200-й» груз», – йдеться у розмові.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський закликав російських військових закінчити війну в Україну та поїхати до себе додому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: